OVER ONS

HISTORIEK

De praktijk werd in 2005 opgericht door dierenarts Isabel Vanden Bussche en is sindsdien uitgegroeid tot een succesvolle, modern uitgeruste dierenartsenpraktijk met o.a. digitale RX, eigen bloedanalysetoestel, echografie, balie, hospitalisatie met vloerverwarming, moderne tandreinigingsunit, anesthesiemonitoring, …

Het succesverhaal van de praktijk is in grote mate te danken aan de persoonlijke aanpak, waarbij er steeds de nodige tijd wordt genomen om onze patiëntjes te onderzoeken , met de beste zorgen te behandelen en goed op te volgen.

Minstens even belangrijk als het optimaal verzorgen van uw huisdier, is het correct begeleiden, informeren en adviseren van onze klanten.


ISABEL VANDEN BUSSCHE

DierenDokter Isabel komt uit Varsenare en droomde er als kind van om dierenarts te worden. Als kleuter hielp ze haar vader graag bij het verzorgen van de konijntjes, schapen, kippen, eenden, bijen, … Ook de buren kenden haar als het meisje dat graag met hun hond ging wandelen.

In 2003 kwam haar droom uit. Ze beëindigde haar studies diergeneeskunde in Merelbeke met onderscheiding. Onmiddellijk erna deed ze ervaring op door diverse collega’s te vervangen bij afwezigheid. Ondertussen volgde ze als dierenarts een extra opleiding aan de Tufts University in Boston (VS) en werkte ze een aantal maanden als assistente dierenvoeding aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke.

Begin 2005 zag ze haar ultieme droom uitkomen door een eigen dierenartspraktijk te openen in Jabbeke. Al snel was Isabel bij haar klanten gekend als gepassioneerd, gedreven en vriendelijk.

Haar interesse gaat naar dermatologie, inwendige ziektes en chirurgie. Ook nu nog volgt Isabel met de regelmaat van de klok extra opleidingen om zich verder te specialiseren in haar vak.AMBER BOSSY

Dierendokter Amber studeerde in 2017 af aan de universiteit van Gent, waarna ze meer dan 3 jaar werkervaring heeft kunnen opdoen in een grote dierenartsenpraktijk in de regio Brugge. Sinds december 2020 werkt Amber als tweede dierenarts in de praktijk, waar ze met haar ervaring en passie een absolute meerwaarde biedt. Naast de algemene eerstelijnszorg, heeft ze een grote interesse in fysiotherapie en orthopedie.

Naast haar activiteiten in de praktijk, staat Amber in voor onze veiligheid door aan de grenzen de nodige inspecties uit te voeren.Dierendokter Isabel Vanden Bussche
Gistelsteenweg 320 - 8490 Jabbeke

maandag tot vrijdag : van 09.00 tot 19.00
zaterdag: van 10u00 tot 11.00
zondag: wachtdienst

Copyright by Computerplus. All rights reserved.